U bevindt zich hier:

Corona virus en jezelf gezond houden

Oefening

Staande Chi Kung (1)

Staande Chi Kung (2)

Volledige gezondheid

Beschreven medische waarde van Tai Chi

Gedocumenteerde medische voordelen van Tai Chi

De Golden Flower gemeenschap

Energie - De echte leraar

Arm Cirkel Oefeningen

Po Chi oefeningen

De Tien Punten van Yang Cheng Fu

Yi leidt de Qi, Qi leidt de Li

De Wapenwet en Zwaarden

Kleine Cirkel Ademhaling

Energie Circulatie Oefeningen

Is Tai Chi Chuan the same as Taijiquan?

De Dui-fang

Boekenlijst

Uitgaven van Golden Flower Leden

Downloads

TQT Interview met Job Koesoemobroto

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Voor een optimale gezondheid is het noodzakelijk dat we werken aan alle gebieden van ons leven en deze leren te beheersen. De basis van een goede gezondheid is goed voedsel en het doen van oefeningen, maar tegelijkertijd moeten we leren om onze energie te ontwikkelen en onze mind te beheersen. De Golden Flower school wil graag alle gebieden van gezondheid onder de aandacht brengen. In een poging om mensen te ondersteunen in het creëren van een gezonde levensstijl voor zichzelf, werken wij samen met gelijkdenkende personen en organisaties.

Tai Chi
Tai Chi is een uitstekende manier om een duurzame gezondheid te bewaren, omdat het je lichaam ontwikkelt, je energie verandert, je mind leert focussen en het je geest versterkt. Tai Chi wordt al vele duizenden jaren beoefend door mensen die geïnteresseerd zijn in een lang en gezond leven. Het is dan ook bewezen dat Tai Chi grote geneeskundige voordelen bezit.

Qi Gong
In de afgelopen periode hebben we gewerkt met Grandmaster Jianye Jiang en de “Health Preservation Association”, om de periodieke workshops Medische Qi Gong te bevorderen.

Chi Source
De cursus “Chi Source” is ontwikkeld, als een unieke benadering om op een eenvoudige praktische manier te verwijzen naar hoe je jouw leven kunt leren beheersen naar een helende aanwezigheid. Op deze manier hopen we de mensen te leren hoe ze hun leven terug kunnen krijgen. Dit is voor iedereen een werkelijke genezing, en tevens voor de gehele samenleving.

Voeding
Binnen de Golden Flower school is goede voeding zeer belangrijk. Wij werken nauw samen met de “The National Institute of Whole Health”. Veel van onze instructeurs hebben zich ingeschreven om de cursus “Whole Health Educators” (Leraar algehele gezondheid) te volgen. Deze cursus is door de Amerikaanse staat erkend, en wordt op een professionele manier afgesloten met een certificaat van de Whole Health Association.

Thee en Kruidenelixers
Om een lang leven, schoonheid, fysieke kracht en een effectief immuunsysteem te bevorderen, worden er al duizenden jaren lang door oude culturen versterkende kruidenelixers gebruikt. Ook is het al lang bekend dat het drinken van thee, in het bijzonder groene thee, grote voordelen oplevert. Groene thee wordt als medicijn al voor zeker vier duizend jaar in China gedronken. De thee kan de mate van stofwisseling verhogen en het cholesterol verlagen. Het biedt een groot aantal anti-oxidanten die ons helpen om het lichaam te beschermen, en vitaminen die ons voeden.

Op de TonicSite en de TonicWebshop (www.tonics.nl) vindt u veel informatie en een een grote variëteit van kruidenelixers van over de hele wereld.


Zie ook: Disclaimer