Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Ervaar hoe u met beide voeten op de grond uw rust en kalmte hervindt en leer met veel plezier uw interne kracht en energie te ontwikkelen.

Tai Chi voor Professionals

Het beoefenen van Tai Chi heeft bewezen gunstige invloed op gebieden als: stress-hantering, ziekteverzuim, efficientie, concentratie, energie, team-spirit en werkplezier.

Met Tai Chi Chuan, van oorsprong een vechtkunst, brengt u uw gezondheid op een hoger niveau, zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Met Tai Chi wordt uw lichaamshouding verbeterd, uw concentratie- en coördinatievermogen vergroot, u blijft soepel en flexibel en u verhoogt uw weerstand tegen kwaaltjes, weersinvloeden en stress.
In uw organisatie kan Tai Chi ingezet worden voor individuele medewerkers, voor teams en hele afdelingen.

Voor bedrijven en organisaties hebben wij programma’s ontwikkeld waarbij u en uw collega’s in korte tijd diverse krachtige principes van Tai Chi kunnen ontdekken.
In workshops van 1-3 uur leert u diverse oefeningen en principes die u in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.
Het is ook mogelijk om in uw organisatie een cursus op te zetten, waarbij u en uw collega’s in tien lessen de basis van een compleet Tai Chi systeem kunnen leren en oefenen.

De programma’s worden geleid door Job Koesoemobroto, Chief Instructor Europe van Golden Flower Tai Chi School . Hij geeft al bijna 25 jaar les aan particulieren en bedrijven.
Zijn levendigheid en wakkere geest, gecombineerd met zijn warmte en oprechte menselijke interesse, staan altijd garant voor een leerzame en waardevolle ervaring, die u nog lang bij zal blijven.

Mogelijke programma's

Introductie Tai Chi Chuan Introductie in de Krijg-Kunst
Zwaardvechten Energie, Gezondheid en Vitaliteit met Chi Kung
Van Strijder naar Krijger Ontspanning en Stresspreventie

Meer informatie

Wilt u ook in uw organisatie de kracht van Tai Chi ervaren?
Wilt u een bijzondere, plezierige en leerzame workshop?
Neem dan contact met ons op: info@goldenflower.nl.

Download flyer: klik hier [2.211 KB]