U bevindt zich hier:

Filosofie van de school

Wat is Tai Chi?

Meer over Tai Chi

Historie van Tai Chi Chuan

Meester San Gee Tam

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Je wordt wat je oefent

Het beoefenen van authentieke Tai Chi Chuan ondersteunt je bestaan, en verrijkt je levenservaring. In onze huidige maatschappij zijn er slechts weinigen die de noodzaak van zelfontwikkeling geleerd hebben. En aangezien niemand meteen als “meester van het leven” geboren wordt, zullen we, vroeg of laat, ontdekken dat we een methode nodig hebben om onszelf te ontwikkelen naar onze werkelijke zelf.

Wat we normaal gesproken “oefenen” zijn de onbewuste invloeden die we opnemen van tv, advertenties, verschillende politieke meningen, en de rest van de altijd aanwezige aandacht stelende dieven. We zouden veel beter af zijn als we gaan begrijpen hoe we in harmonie kunnen komen met de objectieve universele wetten, en lering zouden trekken van onze fouten naar persoonlijke wijsheid.

Door de Tai Chi principes te oefenen en deze werkelijk te doorleven, zal je als vanzelf tot je eigen welzijn en vervulling komen, op een manier die jouw zijn volledig maakt en verbindt met het hogere leven. Authentieke Tai Chi beoefening is een innerlijke weg, die naar externe harmonie leidt. Het is een praktische, stap voor stap methode om je eigen spirituele kracht en zelfverantwoordelijkheid weer opnieuw op te pakken.

Het doel van de Golden Flower School is om de diepgaande kennis, doorgegeven als de kunst van Tai Chi, ter beschikking te stellen voor een ieder die serieus op zoek is naar een stralende gezondheid en natuurlijke wijsheid.