U bevindt zich hier:

Een levende leer

Golden Flower Tai Chi™

Tai Chi Training

Tai Chi Vormen

Opwarmoefeningen

Interactieve Oefeningen

Chi Source - De Bron van Energie

Meditatie

Energiecultivatie

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Meester San Gee Tam heeft een cursus ontwikkeld voor mensen die een dieper inzicht willen ontwikkelen in wat Chi is, en hoe je je Chi kunt ontwikkelen en beheren. De benadering die Master San Gee Tam daarbij kiest is uniek, omdat hij vooral de basale, praktische kant ervan benadert: hoe kun je je leven vormgeven zodat je helend kunt ZIJN in plaats van dat je eenvoudigweg leert om een aantal symptomen te bestrijden. Op deze manier wil hij mensen de regie over hun eigen leven teruggeven, liever dan mensen leren hoe ze hun leven helen en daarbij afhankelijk zijn van anderen.

Wat is Chi?

Chi is de levensenergie die alle processen in het universum kracht geeft. In staat zijn om deze subtiele energie waar te nemen en te begeleiden betekent, dat je contact hebt met je werkelijke kracht, met je werkelijke Bron. Je gezondheid, welzijn en levenshouding zijn alle afhankelijk van jouw niveau van energie-ontwikkeling. Wanneer je diep in je ervaringen kijkt zul je zien, dat werkelijke veranderingen in je leven samengingen met een verandering in energie en bewustzijn: een nieuw bewustzijn kwam in een deel van je leven tevoorschijn.

Wat is Chi Source – Bron van Energie?

In de cursus Chi Source – Bron van Energie gaat het over het creëren van een meer bewuste omgeving binnen én buiten je, te beginnen met het ontdekken van subtiele energie. Je ‘interne omgeving’ bevat je fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus van bewustzijn. Extern, buiten jouw persoon, dragen je relaties met andere mensen, je fysieke omgeving en de manier waarop je je uitdrukt bij aan je omgeving. Het is een voortdurende oefening om de interne en externe energieën met elkaar te laten integreren; het resultaat is dat je de kwaliteit van je leven verdiept en verfijnt.

De cursus Chi Source – Bron van Energie vraagt om een praktische benadering en evaluatie van je dagelijks leven. Hierdoor begin je te zien hoe je energie zich manifesteert. Je leert hoe je kunt onderzoeken waar je niet effectief handelt of je bronnen verspilt. Daarna kun je ontdekken hoe je je verloren energie weer herstelt en optimaliseert. De cursus Introductie tot de Bron van Energie leidt je door een systematische serie oefeningen; je verfijnt hierdoor je waarneming van energie tot een tastbaar voelen, zoeken en leert inwerken op subtiele verschijnselen.

Chi Source
De cursus Chi Source – Bron van Energie is een serie cursussen die een complete basis legt voor het ontwikkelen van “Happy Chi” en een blijde manier van leven; voor een gezonde, geïntegreerde manier van zijn en een leven dat bij jou past. De cursus Introductie tot de Bron van Energie is het eerste deel in dit traject. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van energie die je creëert en deelt, creëer je een leven met meer stabiliteit en een beter humeur, leef je vanuit meer ontspanning, heb je een betere weerstand tegen ziektes, meer helderheid van geest, en in het algemeen een beter energieniveau.

De cursus Introductie naar de Bron van Energie is ontwikkeld om:

De volgende onderdelen komen aan bod:

In de cursus leer je energie te ontwikkelen en te verfijnen door de volgende middelen en methoden:

De cursus is bedoeld voor:

Achtergrond

Meester San Gee Tam heeft meer dan dertig jaar ervaring in het leiden van persoonlijke verkenningen, inclusief heling, groei en persoonlijke ontwikkeling. Hij was directe student bij meerdere hooggewaardeerde spirituele meesters, heeft zich bekwaamd in verschillende disciplines en heeft lesgegeven over de gehele wereld. Master San Gee Tam heeft gedurende zeventien jaar zijn energie fulltime gegeven aan individuele helingsessies en heeft vele mensen opgeleid in zelf-cultivatie, energieverfijning, natuurlijke heling, lichaamswerk en meditatie. De huidige cursus Chi Source – Bron van Energie is ontwikkeld vanuit deze brede en diepgaande ervaring.