U bevindt zich hier:

Een levende leer

Golden Flower Tai Chi™

Tai Chi Training

Tai Chi Vormen

Opwarmoefeningen

Interactieve Oefeningen

Chi Source - De Bron van Energie

Meditatie

Energiecultivatie

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

De Golden Flower leer is EEN LEVENDE LEER, dat wil zeggen het ontwikkeld zich en past zich aan aan de tijdsgeest en de doelen van de school. Meester San Gee Tam is doorlopend het materiaal aan het verfijnen en ontwikkelen, terwijl de school groeit en ook zijn inzicht in wat de vooruitgang van mensen het meest effectief kan dienen. Eén ding staat vast, je zult nooit uitgeleerd zijn!
 
Wij bieden een brede hoeveelheid kunsten en vaardigheden aan, gestructureerd binnen een flexibel curriculum. Wij geloven dat deze benadering het meeste baat biedt, waardoor de lessen van de school gebruikt kunnen worden om persoonlijke doelen na te streven voor zover mogelijk en gepast is binnen ieders persoonlijke omstandigheden. Zo kunnen wij mensen helpen essentiële principes in hun leven te integreren, wat een gezondere, meer harmonieuze en voorspoedige levensstijl mogelijk maakt.
 
Voor degenen onder jullie die zich in het bijzonder op Tai Chi (en niet alleen op verbetering van de algemene gezondheid) richten, hebben wij een trainingspad dat testen en certificering vergt. Je kunt op de traditionele manier voortgaan; dit is de enige weg als je de ware diepten van Tai Chi wilt kunnen bereiken. Anderen onder jullie willen zich misschien liever op bepaalde gebieden, zoals Chi Healing, richten en onze organisatie zal jullie ook daarin ondersteunen.
 
Binnen de kerndoelen van onze school laten wij onze instructeurs ruimte voor persoonlijke expressie. Daarom zijn zij vrij de leer in hun land aan te passen voor zover zij dat gepast vinden binnen hun cultuur, leeftijdsgroepen van studenten, en persoonlijk richting als instructeur. Wij geloven dat wij op deze manier onze wereldwijde gemeenschappen beter van dienst zijn.