U bevindt zich hier:

De Instructeurs

Den Haag

Arnhem

Apeldoorn

Zwaardlessen in Apeldoorn

Amerongen/Leersum

Huissen, Bemmel, Westervoort

Doornenburg

Utrecht

Introductielessen

Inschrijfformulier

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Instructeur

Ina Sabanoglu

Wanneer kun je in Apeldoorn beginnen?

In september starten de nieuwe lessen.
Je kunt aan een proefles meedoen om te ervaren of de les van jouw keuze inderdaad goed bij je past. Uiteraard is een proefles gratis.

Tai Chi lessen: Proefles op maandag 11 september van 20.15 – 21.30 uur aan de Arnhemseweg 164-b. De eerste proefles daarna is op maandag 6 november, op dezelfde tijd en locatie.
Chi Kung lessen: Proeflessen op iedere eerste maandag van de maand, van 19.00 - 20.15 uur aan de Arnhemseweg 164-b in Apeldoorn.
Meer info: www.taichi-apeldoorn.nl
Aanmelden: ina@taichi-apeldoorn.nl

Chi Kung

Wil je ervaren hoe Chi Kung kan bijdragen aan je innerlijke rust, ontspanning en balans? Iedere eerste maandag van de maand – en in september ook de tweede - kun je een reguliere les meedoen bij wijze van proefles. Het is een goede gelegenheid om te ervaren wat Chi Kung voor je kan betekenen. De lessen zijn op maandag van 19.00 - 20.15 uur, aan de Arnhemseweg 164-b.

Heb je interesse? Meld je voor de gratis proefles aan via ina@taichi-apeldoorn.nl. Na de proefles besluit je of je je inschrijft voor de lessen. Je kunt kiezen voor tien wekelijkse lessen of voor een tien-lessen-kaart; deze is handig wanneer je voorziet dat je in deze periode een aantal van de lessen gaat missen. Een tien-lessenkaart is een half jaar geldig.

Ben je benieuwd naar de lesprijs? Kijk dan op het inschrijfformulier [59 KB] .

Tai Chi

De Tai Chi training zet je lijf in beweging en brengt je gedachten tot rust. De dynamiek van de training in deze lessen werk tegelijkertijd ontspannend. In de lessen bouwen we voort op wat er al is. Dat betekent dat je tot aan de periode van de herfstvakantie, per week kunt instromen. Overweeg je na de tweede maandag in november om Tai Chi les te nemen, dan kun je in het nieuwe jaar beginnen.

Ben je benieuwd naar de lesprijs? Kijk dan op het inschrijfformulier [59 KB] .
Voor een proefles kun je je aanmelden via ina@taichi-apeldoorn.nl.

Korting

Wanneer je met een gezinslid komt trainen krijgt ieder van jullie 15% korting op de reguliere cursusprijs. Maak je gebruik van Regelrecht of ben je in het bezit van de Fitpas, dan bied ik je 10% korting aan op de reguliere cursusprijs. Ik geef geen korting op korting.

Lestijden

Dag Tijden Groep
Maandag 19:00 Chi Kung
Maandag 20:15 Tai Chi Beginners
Woensdag 19:00 Tai Chi - Half-Gevorderden
Woensdag 20:15 Tai Chi Gevorderden

Download het overzicht van de lesdata: klik hier [50 KB] .

Meer informatie

Voor meer informatie over en/of aanmelden voor lessen in Apeldoorn,
bel met Ina Sabanoglu: 06-811.603.84 of email: ina@taichi-apeldoorn.nl.
Of kijk op www.taichi-apeldoorn.nl