U bevindt zich hier:

De Instructeurs

Den Haag

Apeldoorn

Amerongen

Introductielessen

Inschrijfformulier

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Instructeur

Carla Verhaaf
Contact: info@puurvitaal.com
Web: www.puurvitaal.com

Locatie

Bemmel: Cultureel Centrum De Kinkel 
Huissen: Balletzaal van Sporthal de Brink
Lobith: Gemeenschapshuis
Westervoort: Centrum voor Complementaire Zorg De Liemers

Vitaliteitsweek Vogezen, mei 2017

Een week ontspannen, in je kracht komen, bewegen en genieten. Met ruimte voor je persoonlijke accent. In een kleine groep, maar met ruimte voor jezelf. Door energiewerk met Tai Chi, Qigong, Yoga, Bagua & HSING-I(oefeningen). Maar ook tijdens (stilte) Wandelingen, beweegsessies, ademhalingsoefeningen en (loop) meditaties. In diverse sessies zorgen we daarnaast voor interactieve (zelf) reflectie op thema’s als persoonlijk leiderschap, communicatie, energie en stressmanagement.
Onder professionele begeleiding van Carla Verhaaf (Golden Flower Instructeur en coach/trainer Verbindend Communiceren) en Jos Gerritsen, Vitaliteitscoach /Stresscounselor. Personal Trainer en Golden Flower Trainee. En compleet verzorgd met gezonde, biologische maaltijden (vol-pension). In de inspirerende, natuurlijke, stralingsvrije omgeving van woon/werkgemeenschap Ecolonie in de lage Franse Vogezen.

Meer weten/opgeven: http://www.puurvitaal.com/?page_id=1092)

Retraite-weekeind qigong & meditatie 4 t/m 6 aug.

Tijdens de zomer even dieper tot jezelf komen? Even opladen en (vernieuwde) focus vinden? Doe dan mee met de weekeind-retraite Qigong & Meditatie van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus. Hoe dan ook gehouden op een inspirerende locatie in de omgeving van Arnhem/Nijmegen. Details over inhoud & kosten volgen zo spoedig mogelijk.

Nu al interesse?
Stuur een mail naar: info@puurvitaal.com

Maandelijkse open lessen Tai Chi & Qigong

In Huissen en Bemmel
Wil je weten wat Tai Chi & Qigong voor jou kan betekenen? Of heb je al Tai Chi/Qigong ervaring en wil je graag eens meedoen in de Golden Flower School? Kom dan meedoen met een van de maandelijkse lessen in Huissen of Bemmel.
Kijk voor actuele data op deze site: http://www.puurvitaal.com/?page_id=265

Verdiepingsochtenden Tai Chi & Qigong

In 2017 begeleidt Golden Flower instructeur Carla iedere zes weken een verdiepingsochtend Tai Chi & Qigong van 09.30 – 13.00 uur in het Centrum voor Complementaire Gezondheidszorg in Westervoort. Centraal tijdens de verdiepingsochtenden staat even lekker weg zinken in de Tai Chi materie en wat uitgebreider de tijd te nemen voor (basis) oefeningen/qigongsets/meditatie en natuurlijk vorm(elementen). De inmiddels al gehouden verdiepingsochtenden bleken in ieder geval al erg geslaagd. Naast alle leerlingen van de Golden Flower School zijn ook andere Tai Chi beoefenaars van harte welkom. Data 2017: 26 maart, 30 april, 25 juni, 30 juli, 17 september, 22 oktober, 12 november, 17 december.

Kosten: 37,50 euro voor GF-leden; niet-leden 45,00 euro (incl. thee/koffie/versnapering).
Opgeven/meer informatie: info@puurvitaal.com

Maandelijkse workshops Tai Chi & Qigong in Lobith

Gestart als initiatief van een groep vriendinnen. Inmiddels uitgegroeid naar een mooie groep dames die iedere maand zich verder willen verdiepen in Tai Chi & Qigong principes. We oefenen diverse Golden Flower Qigong sets, doen aan verdieping van energiemanagement en oefenen diverse Tai Chi principes met elkaar in interactieve vormen zoals joining hands.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
Kosten: 12,50 per keer.
Data 1e helft 2017: 16 februari, 23 maart, 20 april, 18 mei, 29 juni
Opgeven/meer informatie: info@puurvitaal.com

Start Small-group Tai Chi & Qigong in Bemmel

In Bemmel starten we in maart 2017 met een speciale Qigong groep, aansluitend aan de huidige Tai Chi groep. Deze Small-Group Tai Chi & Qigong is uitermate geschikt voor mensen voor wie – bijvoorbeeld om gezondheidsredenen zoals NAH – persoonlijke aandacht en aangepaste vormen van belang zijn. En tegelijk de kracht van het energiewerk met elkaar belangrijk is. In aangepaste vorm werken we met Qigong-vormen uit het Golden Flower Curriculum maar ook met andere qigongsets, meditatievormen en diverse ademhalingsoefeningen.

Meer weten of meedoen? Stuur een mail naar info@puurvitaal.com.

Actuele lestijden:

Tai Chi & Qigong
- Huissen: woensdagavond van 19.00 - 20.00 (beginners) en van 20.15 - 21.15 uur (gevorderden)
- Bemmel: vrijdagochtend van 09.00 – 10.00 (gemengd)
- Westervoort: vanaf xx op dinsdagavond van 19.00 – 21.00 (introductiecursus)

Qigong
- Bemmel: Small Group vanaf maart van 10.30 – 11,00 uur

Daarnaast zijn er ook in 2017 regelmatig workshops of starten er kortlopende Qigong & Tai Chi cursussen. Wil jij (voor een bepaalde periode) meer verdieping in jouw Tai Chi en/of Qigong? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Puur Vitaal. Check voor het actuele aanbod de website: www.puurvitaal.com (je kunt je daar ook abonneren op de nieuwsbrief!) of mail naar info@puurvitaal.com.