U bevindt zich hier:

De Instructeurs

Den Haag

Apeldoorn

Amerongen

Introductielessen

Inschrijfformulier

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Alle Golden Flower Tai Chi™ Instructeurs hebben een grondige jarenlange training gehad met Meester San Gee Tam.
Voordat een Golden Flower Tai Chi™ Instructeur zichzelf zo kan noemen wordt hij of zij uitvoerig getest door Meester San Gee Tam zelf of door een Senior Instructor (momenteel alleen Annukka Holland).
Na certificering kan hij of zij een licentie aanvragen om officieel les te mogen geven.

De volgende personen zijn gecertificeerde èn gelicenceerde Golden Flower Tai Chi™ Instructeurs:

Job Koesemobroto

Job

Job Koesoemobroto is de Chief Instructor van de Golden Flower Tai Chi™ School Europe. Hij studeert meer dan 30 jaar (interne) vechtkunsten en diverse taoïstische disciplines en geeft sinds 1989 lessen en workshops in Nederland, België en Engeland.
Job brengt in zijn lessen altijd een mooie balans tussen serieuze training en humor. Zijn levendigheid en wakkere geest, gecombineerd met zijn warmte en oprechte menselijke interesse, staan garant voor een leerzame en waardevolle ervaring.
Hij geeft wekelijkse lessen in Arnhem, wekelijkse Oefengroep in Doornenburg. Ook geeft hij diverse workshops.

Contact: job(at)goldenflower.nl
Kijk ook op www.koesoemobroto.nl voor workshops bij bedrijven en organisaties.

Shabab Mark

Shabab

Shabab volgde haar eerste Tai Chi-les bij meester San Gee Tam in 1982 in Londen. Door haar jarenlange vriendschap met meester San Gee Tam en haar enthousiasme voor Tai Chi is zij één van de grondleggers van de Golden Flower Tai Chi™ School Nederland.
Zij geeft samen met Job les in Arnhem.

Contact: shabab(at)goldenflower.nl

Hetty Mouyal

Hetty

Hetty Mouyal is een zeer ervaren instructeur die aan de wieg heeft gestaan van de Golden Flower School in Nederland. In de beginjaren van de Golden Flower School heeft zij vele workshops met meester San Gee Tam georganiseerd. Haar warme en creatieve manier van lesgeven is grondig, speels en getuigt van haar liefde voor Tai Chi. Zij geeft nu al meer dan 25 jaar les in Den Haag.

Contact: info(at)goldenflower.nl

Ina Sabanoglu

Ina Şabanoğlu maakte in 1985 kennis met Tai Chi door workshops te volgen bij meester San Gee Tam. Op zoek naar een goede school voor wekelijkse lessen volgt ze inmiddels sinds 1989 lessen bij Job Koesoemobroto. In 2003 rondde ze met succes de Professional Level Training af, en haalde daarna haar Golden Flower Instructeursdiploma. De doorgaande verfijningen en de vertaling van de Tai Chi principes naar de dagelijkse praktijk blijven haar boeien en ze is daarom nog steeds regelmatig in training bij zowel meester San Gee Tam als bij Job Koesoemobroto. Inmiddels geeft Ina al meerdere jaren les in Apeldoorn.

Contact: ina(at)goldenflower.nl

Martès Willemsen

Martès

Martès Willemsen traint sinds 2000 in Utrecht bij Job Koesoemobroto. Na jaren wekelijkse lessen en diverse workshops te hebben gevolgd , is hij het gevorderden programma ingestroomd (ALTP).
Na het bestuderen van het Golden Flower systeem en het afleggen van de test is hij sinds februari 2008 Golden Flower Instructeur.
Hij geeft les in Bilthoven op de zaterdag morgen. Doet dit met passie en enthousiasme voor tai chi en het leven. Graag werkt hij aan het doorgronden van principes uit de tai chi. Daarbij de link leggend naar de universele toepasbaarheid van deze principes in het dagelijks leven. Doelend op meer ontspanning en zelfbewustzijn in het dagelijks leven voor een rijker leven.

Contact: martes(at)goldenflower.nl

Wanda Link

Wanda

Wanda Link maakte in 2004 kennis met Tai Chi Chuan en is mede door het volgen van diverse trainingen, workshops en de zomerretraites op Landgoed De Roswaard geïnspireerd geraakt om zich verder te verdiepen in deze uitzonderlijke Chinese bewegingsleer.
"Tai Chi beoefenen is heerlijk, maar lesgeven en Tai Chi delen met andere mensen dat vind ik ronduit geweldig!”
Wanda is gecertificeerd Golden Flower Instructeur en geeft les in haar woonplaats Amerongen.

Contact: wanda(at)goldenflower.nl

Corrie Reijnhout

Corrie

Corrie Reijnhout beoefent sinds 13 jaar de Golden Flower Tai Chi Vorm. Tai Chi is voor haar sindsdien een bron van inspiratie. Zij is in 1996 in Den Haag begonnen met lesgeven. In 1998 is zijn officieel gecertificeerd als instructeur in de Golden Flower Tai Chi School. Enkele jaren geleden is zij gaan wonen en werken in Utrecht en is zij daar ook als Golden Flower instructeur aan de slag gegaan.
Momenteel geeft Corrie les in Maartensdijk.

Contact: via info(at)goldenflower.nl

Ton Stokkermans

Geeft momenteel geen les.

Trudelies Schouten

Geeft momenteel geen les.

Klaasjan Schroten

Geeft momenteel geen les.

Niet actieve Golden Flower Instructeurs

De volgende Golden Flower Instructeurs zijn wel gecertificeerd. Zij geven momenteel geen reguliere lessen, ze nemen wel deel aan het Instructeursprogramma en de activiteiten van de Landelijke Organisatie Golden Flower Tai Chi Scholen.

Rob Hoogenboom

Rob Hoogenboom

Het leven van Rob Hoogenboom wordt sinds 1990 verrijkt met de beoefening van taijiquan, qigong en aanverwante (interne) zelfverdedigings- en energiecultivatiemethoden.
In de periode 1990-1995 leerde hij (yang-stijl) vormen - door middel van (privé)lessen, workshops en deelname aan demo's, competitie en een instructeursopleiding - bij de voormalige Haagse Wushu Academie. Hij heeft ook les gehad van, onder andere, grootmeester Fei Yu Liang.
Na kennismaking met meester San Gee Tam - zijn tai chi, zijn "happy qi"☺, zijn levensvisie en zijn inspiratiebronnen, onder wie meester Ni Hua Ching - heeft hij zich in 1996 bij de Golden Flower Tai Chi™ school aangesloten. Hij heeft in mei 2000 zijn instructeurscertificaat ontvangen.
Rob woont in Leidschendam.

Gecertificeerde GF Instructeurs zonder licentie

De volgende personen hebben de Golden Flower Instructeurstest met succes volbracht. Zij hebben momenteel geen officiële licentie:

Luuk van Ommen

Luuk

Luuk van Ommen is in 2000 begonnen met het volgen van Tai Chi lessen. Na jarenlang diverse levensvisies te hebben bestudeerd, heeft Luuk in Tai Chi de juiste balans en manier gevonden om aan het leven vorm te geven.
Met veel geduld, toewijding en een warm hart staat hij een ieder bij die werkelijk op zoek is. Het is zijn doel om mensen te helpen dichter bij zichzelf te komen, door de universele wijsheden en de liefde te delen, en om samen met veel plezier, lachen en huilen, te genieten van alles wat we van het leven aangeboden krijgen.
Luuk geeft momenteel geen les.

Contact: luuk(at)goldenflower.nl

Ron Burger

Geeft les in Den Haag

Instructor Trainees

Momenteel in opleiding:
- Jules van Berlo (Arnhem)
- Martijn Lambooij (Arnhem)