U bevindt zich hier:

European Instructors Training 2019

Tai Chi Zwaard

Tai Chi Applicaties

Xing-Yi Quan (Hsing I Chuan)

Lange Speer

Open Training / Workshop

Pa Kua en Hsing I

Ontspanning en Stress-preventie

Chi Source Cursus

Tai Chi Variaties

Golden Flower Fast Form

Pushing Hands

De 10 Punten van Yang

Martial Arts Training

Inschrijven Workshops

Algemeen:

Startpagina

Contact

Links

Copyright

Privacyverklaring

Disclaimer

Site-overzicht

Zondagmiddag 16 september 2012

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een stil moment in hun hectische dagen.

Ontspanning en rust is steeds moeilijker te realiseren in onze jachtige wereld. We rennen van de ene naar de andere afspraak, ons leven schiet aan ons voorbij.

Onze manier van leven put ons uit, we voelen ons moe, opgejaagd en uitgeblust. Daardoor kost het ons steeds meer van onze natuurlijke energiebronnen om ons staande te houden in de hectiek van alledag.

Onze natuurlijke energiebronnen worden niet voldoende aangevuld, waardoor we ons steeds vaker en sneller opgebrand voelen.

Als moderne mens hebben we behoefte aan eeuwenoude methodieken die ons ontspanning geven en ons helpen om stress te voorkomen. In de middag rondom Ontspanning en Stresspreventie op zondag 16 september krijg je een inzichtelijk begrip van de principes van stressmanagement en een scala aan oefeningen en methodieken om jezelf door de dag heen ontspannen en uitgerust te voelen. Je kiest die oefeningen die het best voor jou werken en die ga je in je dagelijks leven toepassen.

Voor Wie? Voor iedereen die wil leren omgaan met negatieve stress en op zoek is naar ontspanning. Middag is van half 2 tot 5 uur op Landgoed Roswaard te Doornenburg. Kosten zijn € 45,-- inclusief koffie en thee. Meld je aan door me te bellen op 0481 - 452 224 of een mail te sturen aan jose@axiontc.nl.

Neem ook gerust een collega, vriend(in) of familielid mee!

Programma beslaat onder andere: